Wigilia

Ilość na 1 osobę /78zł/ – potrawy do wyboru:

 

  • Kutia z makiem /100g/ – 8zł
  • Śledź z cebulką /100g/ – 10zł
  • Ryba po grecku/150g/ – 12zł
  • Karp smażony/150g/ – 12zł
  • Karp faszerowany z galaretą /150g/ – 12zł
  • Pierogi drożdżowe z kapustą i grzybami /2szt./ – 6zł
  • Barszcz czerwony /250ml/z krokietem /1szt./ – 12zł
  • Racuchy drożdżowe z jabłkiem /2szt./ – 6zł

 Tel. 85 7180 853 Kom. 506 140 947 i 727 004 501

 

CIASTA DOMOWE – zamówienia przyjmujemy do dn.:        17.12.20. i 31.12.20.

W cenie 30zł/kg

  • Sernik z bezą cytrynową
  • Marcinek
  • Piernik krakowski
  • Mokate cappuccino
  • Orzechowiec
  • Makowe
  • Mleczna kanapka
  • Placki miodowe z pianką
  • Bezowe z migdałami
  • Orzeszki z masą kakaową

W cenie 40zł/kg

  • Blok biały
  • Makowa chmurka
  • Malinowa chmurka

 Tel. 85 7180 853 Kom. 506 140 947 i 727 004 501

WĘDLINY  zamówienia przyjmujemy do dn.: 17.12.20. i 31.12.20.

  • Rolada z kurczaka z omletem 37,-/kg
  • Rolada schabowa ze szpinakiem 48,-/kg
  • Rolada cielęca z pistacją 58,-/kg
  • Rolada z boczku 39,-/kg
  • Rolada z boczku z pieczarką 43,-/kg
  • Rolada z boczku z kaparami 43,-/kg
  • Rolada z indyka z owocami 41,-/kg
  • Pasztet z fileta drobiowego z pistacją i morelą 43,-/kg
  • Pasztet Babuni z rodzynką 41.-/kg
  • Schab pieczony 45,-/kg
  • Karkówka pieczona 41,-/kg
  • Golonka faszerowana 33,-/kg
  • Kurczak faszerowany 41,-/kg
  • Galantyna z kaczki 58,-/kg
  • Terrina z kaczki i kurczaka 53,-/kg
  • Klops wieprzowy pieczony 35,-/kg
  • Pieczeń z boczku i kury 38,-/kg
  • Karp faszerowany 80,-/kg
  • Szczupak faszerowany 95,-/kg

Sosy /100g/ – 5zł

  • Tatarski
  • Musztardowo-ziołowy
  • Borówkowo-chrzanowy

 Tel. 85 7180 853 Kom. 506 140 947 i 727 004 501