Wigilia
Ilość na 1 osobę /78zł/ – potrawy do wyboru:
- Kutia z makiem /100g/ – 8zł
- Śledź z cebulką /100g/ – 10zł
- Ryba po grecku/150g/ – 12zł
- Karp smażony/150g/ – 12zł
- Karp faszerowany z galaretą /150g/ – 12zł
- Pierogi drożdżowe z kapustą i grzybami /2szt./ – 6zł
- Barszcz czerwony /250ml/z krokietem /1szt./ – 12zł
- Racuchy drożdżowe z jabłkiem /2szt./ – 6zł

Tel. 85 7180 853 Kom. 506 140 947 i 727 004 501
CIASTA DOMOWE – zamówienia przyjmujemy do dn.: 17.12.20. i 31.12.20.
W cenie 30zł/kg
- Sernik z bezą cytrynową
- Marcinek
- Piernik krakowski
- Mokate cappuccino
- Orzechowiec
- Makowe
- Mleczna kanapka
- Placki miodowe z pianką
- Bezowe z migdałami
- Orzeszki z masą kakaową
W cenie 40zł/kg
- Blok biały
- Makowa chmurka
- Malinowa chmurka
Tel. 85 7180 853 Kom. 506 140 947 i 727 004 501
WĘDLINY zamówienia przyjmujemy do dn.: 17.12.20. i 31.12.20.
- Rolada z kurczaka z omletem 37,-/kg
- Rolada schabowa ze szpinakiem 48,-/kg
- Rolada cielęca z pistacją 58,-/kg
- Rolada z boczku 39,-/kg
- Rolada z boczku z pieczarką 43,-/kg
- Rolada z boczku z kaparami 43,-/kg
- Rolada z indyka z owocami 41,-/kg
- Pasztet z fileta drobiowego z pistacją i morelą 43,-/kg
- Pasztet Babuni z rodzynką 41.-/kg
- Schab pieczony 45,-/kg
- Karkówka pieczona 41,-/kg
- Golonka faszerowana 33,-/kg
- Kurczak faszerowany 41,-/kg
- Galantyna z kaczki 58,-/kg
- Terrina z kaczki i kurczaka 53,-/kg
- Klops wieprzowy pieczony 35,-/kg
- Pieczeń z boczku i kury 38,-/kg
- Karp faszerowany 80,-/kg
- Szczupak faszerowany 95,-/kg
Sosy /100g/ – 5zł
- Tatarski
- Musztardowo-ziołowy
- Borówkowo-chrzanowy
Tel. 85 7180 853 Kom. 506 140 947 i 727 004 501